Putkistot kuntoon vanhaa taloa kunnioittaen

LVI-työt pääkaupunkiseudulla

Vakioputki Siitonen tekee kaikki LVI-työt pääkaupunkiseudulla. Asiakkaitamme ovat erityisesti taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, huoltoliikkeet sekä muut yritykset. Olemme tehneet korkealaatuisia LVI-töitä jo yli 20 vuoden ajan. Meille asiakastyytyväisyys ja tarjoamiemme palvelujemme laatu on erityisen tärkeää!

Putkityöt

Teemme kaikkia taloyhtiöihin ja asuinrakennuksiin liittyviä putkitöitä ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Etsimme mahdolliset vuodot sekä korjaamme rikkoutuneet putket ja muut osat kestävästi ja laadukkaasti. Avaamme tukkeutuneet viemärit sekä kartoitamme tarvittaessa putkistoiden ja viemäreiden kunnon. Pystymme tekemään kaikki hitsaustyöt itse.

Lue lisää myös saneerauspalveluistamme.

Lämmitys ja ilmanvaihto

Teemme putkitöiden lisäksi asuinrakennusten lämpö- ja ilmatöitä. Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset lämmönjakojärjestelmät sekä teemme lämmönsäätömittauksia. Saat kauttamme myös kaikki ilmastointiin ja ilmanvaihtoon liittyvät asennus- ja huoltopalvelut.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä kysymyksesi tai tarjouspyyntösi yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vakioputki Siitonen
Roihuvuorentie 8 H 53
00820 HELSINKI

Y-tunnus: 16379430
Puh: +358503832583

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Vakioputki Siitonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.